Lukt het niet? Wij zijn tot 17:00 uur beschikbaar via telefoon of chat

 

Over ons

 

Datzaljeleren.nl is hét online platform voor studenten hbo en mbo. Op dit platform bieden ExpertCollege en Pearson je de e-learning aan naast je studieboeken of ander lesmateriaal.

ExpertCollege en Pearson hebben voor Datzaljeleren hun krachten gebundeld: de studieboeken van ’s werelds grootste educatieve uitgeverij Pearson zijn gecombineerd met de adaptieve e-learning van ExpertCollege. Samen ontwikkelen ExpertCollege en Pearson e-learning en studieboeken met hulp uit de beroepspraktijk. Hierdoor sluit alle leerstof goed aan op het werkveld waarin je later terecht zult komen. Bijgestaan door de beste grafische designers en software designers maken wij e-learning met een unieke leerervaring. Het leersysteem, de animaties, de video’s, het gebruiksgemak en de inhoud vullen elkaar op een vloeiende en praktische wijze aan.

ExpertCollege en Pearson maken e-learning op maat: er is altijd de mogelijkheid om de e-learning aan te passen aan het curriculum.

Pearson is al jaren marktleider op het gebied van educatieve boeken. De publicaties van Pearson richten zich op docenten en studenten in het middelbaar/hoger beroeps- en universitair onderwijs. Het fonds omvat een grote hoeveelheid tekstboeken op uiteenlopende vakgebieden, waaronder verpleegkunde. Dit fonds is opgebouwd uit zowel vertalingen en bewerkingen van internationale onderwijsbestsellers als boeken van lokale auteurs. De titels komen zonder uitzondering tot stand in samenwerking met docenten en sluiten zodoende optimaal aan op de eisen van het onderwijs.

ExpertCollege ontwikkelt hoogwaardige e-learning en streeft ernaar leren zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Daarom hoef je niet eerst lappen tekst door te nemen, maar ga je in onze e-learning gelijk aan de slag met vragen. De computer onthoudt je antwoorden. Zo wordt bijgehouden welke onderwerpen je goed beheerst en waar je nog mee moet oefenen; vervolgens past de computer de vragen daarop aan. Je bent daardoor niet onnodig lang bezig met stof die je toch al begrijpt! De onderwerpen waar je moeite mee hebt, worden juist extra bevraagd, zodat je ze uiteindelijk goed onder de knie hebt.