Lukt het niet? Klik hier voor hulp bij jouw vraag

 

Studenten

1. Hoe log ik in?

Je kan inloggen door op de startpagina van www.datzaljeleren.nl in het linker, lichtblauwe vak, jouw gebruiksnaam en wachtwoord in te vullen. Jouw gebruikersnaam is hetzelfde aks je e-mailadres. Je wachtwoord is jouw zelfgekozen wachtwoord.

Zie dit instructiefilmpje voor meer informatie.

X
2. Wat is mijn kortingscode?

De kortingscode (ook wel studententoegangscode) krijg je onder andere bij aanschaf van het boek dat bij de e-learning hoort. Met deze code krijg je gratis toegang tot de e-learning. De code wordt verstrekt door je docent, of vind je aan de binnenkant van je boek. Om de code te activeren doorloop je de volgende stappen, zoals te zien in dit instructiefilmpje.

X
3. Ik heb al een account, maar de code werkt niet.

Om de code te activeren doorloop je de volgende stappen, zoals te zien in dit instructiefilmpje. Je kan hierbij inloggen met je eigen account in plaats van het aanmaken van een nieuw account. Heb je deze stappen doorlopen en werkt de code nog steeds niet? Neem dan contact met ons op.

4. Ik wil een bestelling plaatsen zonder studententoegangscode, hoe doe ik dat?

Je kan op de startpagina van www.datzaljeleren.nl jouw instelling, opleiding, collegejaar en klas invullen. Dan kom je in jouw vastgestelde e-learninglijst.

Vink hier het juiste product aan (en vink de andere producten uit). Klik op ‘bestel’. Maak een account aan of log in als je al een account hebt. De e-learningmodule staat direct in je account. Deze stappen zijn ook te zien in dit instructiefilmpje.

X
5. Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat doe ik nu?

Je kan je wachtwoord opvragen door op de knop ‘Wachtwoord vergeten?’ te klikken. Deze kan je vinden op de homepage in het lichtblauwe vak naast de inlogknop. Door je e-mailadres in te voeren wordt een e-mail met een nieuw wachtwoord naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd.

6. Wat is mijn kortingscode?

De kortingscode (ook wel studententoegangscode) krijg je onder andere bij aanschaf van het boek dat bij de e-learning hoort. Met deze code krijg je gratis toegang tot de e-learning. De code wordt verstrekt door je docent, of vind je aan de binnenkant van je boek.

7. Ik heb al een account, maar de code werkt niet.

Om de code te activeren, doorloop je de volgende stappen (link naar kortingscode activeren). Heb je deze stappen doorlopen en werkt de code nog steeds niet? Neem dan contact met ons op

8. Hoe bestel ik een boek?

De boeken kunnen besteld worden via www.datzaljeleren.nl en www.studystore.nl, je school bepaalt voor welke optie wordt gegaan. Let op: de e-learning die bij het boek hoort is persoonsgebonden en kan slechts één keer geactiveerd worden!

9. Ik heb bestelproblemen:

Mijn terugstorting is nog niet binnen, wat doe ik nu?
Als je een bevestigingsmail heb ontvangen kan het enkele dagen duren voordat het bedrag op je rekening verschijnt, afhankelijk van je bank. Mocht je het bedrag na enkele werkdagen nog niet ontvangen hebben, neem dan contact met ons op door te reageren op de bevestigingsmail.

Er is een storing waardoor mijn code niet werkt, wat doe ik nu?
Mocht er een storing optreden waardoor je kortingscode niet (meer) werkt, neem dan contact op met ons door te mailen naar info@datzaljeleren.nl.

Ik kan niet bestellen, wat doe ik nu?
Als je problemen hebt met je bestelling neem dan contact op met ons door te mailen naar info@datzaljeleren.nl.

Hoe vind ik mijn betalingsbewijs terug?
Als je een bewijs van betaling wilt ontvangen stuur dan een mail naar info@datzaljeleren.nl. Dan sturen wij het betalingsbewijs per mail toe.

10. Hoelang is mijn module geldig?

Doorgaans zijn de modulen de gehele studieduur plus één jaar geldig. Zit je in één van de pilotklassen, dan is de module één jaar geldig.

11. Kan ik mijn account delen?

Nee, de e-learning is gepersonaliseerd, het systeem past zich aan aan jouw kennisniveau. Dat betekent dat het account niet door meerdere personen kan worden gebruikt.

12. Wat gebeurt er als iemand anders inlogt op mijn account?

Als iemand anders de module maakt op jouw account, dan worden je eigen gegevens niet meer bijgehouden. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van het e-learningsysteem, omdat het zich niet meer kan aanpassen aan jouw kennisniveau.

13. Moet ik software downloaden voor het gebruik van de module?

Nee, dat is niet nodig. De e-learningmodule opent als pop-up in je browser (zoals bijvoorbeeld in Google Chrome of Safari).

14. Mijn module werkt niet in Google Chrome, wat moet ik nu doen?

Dit kan komen door een advertentieblokkeerder die pop-ups blokkeert. Als je deze uitzet kan de module wel openen. Neem bij blijvende problemen contact met ons op.

15. Ik wil meer weten over de e-learning, hoe kom ik in contact met jullie?

We zijn doordeweeks tussen 9:00 uur en 17:00 uur bereikbaar via de livechat op www.datzaljeleren.nl, e-mail en telefoon. Op onze contactpagina vind je alle gegevens die je nodig hebt om ons te bereiken.

16. Mijn module start niet, wat doe ik nu?

Dit kan komen doordat je een advertentieblokkeerder aan hebt staan die pop-ups blokkeert. Als je deze uitzet kan de module wel openen.

17. Kan ik uitloggen zonder dat mijn scores kwijt raken?

Ja, het systeem onthoudt alle scores. Als je op dit moment wilt stoppen met de e-learningmodule kun je rechtsboven op het kruisje klikken. De volgende keer dat je inlogt, ga je verder waar je gebleven bent.

Docenten

1. De student heeft een tweedehands boek, hoe maakt hij de e-learningmodule?

De e-learningmodule is gekoppeld aan één gebruiker. Een account is helaas niet over te dragen aan een ander persoon. De student kan de e-learning alsnog aanschaffen via www.datzaljeleren.nl.

2. Hoelang is de module van een student geldig?

Doorgaans zijn de modulen de gehele studieduur plus één jaar geldig. Zit je in één van de pilotklassen, dan is de module één jaar geldig.

3. Kan een student uitloggen zonder dat de scores kwijtraken?

Ja, het systeem onthoudt alle scores. Als je op dit moment wilt stoppen met de e-learning kun je rechtsboven op het kruisje klikken. De volgende keer als je inlogt ga je verder waar je gebleven bent.

4. Moet de student software downloaden voor het gebruik van de module?

Nee, dat is niet nodig. De e-learningmodule opent als pop-up in je browser (zoals bijvoorbeeld in Google Chrome of Safari).